FERULANT

Minden amit a Ferulant termékről tudni érdemes

FERULANT

Természetes segítség az egészséges fogamzáshoz.
Ferulant: Gyógyhatású Készítmény A Megtermékenyítő Képesség Támogatására.

FERULANT

Természetes segítség az egészséges fogamzáshoz
Ne add fel a reményt! Teljesen egészséges férfi és nő esetén is előfordul, hogy várat magára a kisbaba.
Javuló spermakép, akár három hónap alatt!A megtermékenyítéshez megfelelő alakú, mozgékony, gyors spermiumokra van szükség, amelyek nem tévesztik a célt, megfelelő irányban képesek mozogni, kitartóan képesek úszni.Nem mindegy, hogy a leggyorsabb, legügyesebb spermium hány hímivarsejt közül kerül ki. Minél magasabb ez az érték, annál biztosabb, hogy egészséges utód születik. Ez a szám ma minimum 20 millió hímivarsejt 1 ml ondóban, ennél kevesebb spermiumszámnál drasztikusan csökken a teherbeesés lehetősége.
Gyors, mozgékony spermiumok természetesenAz új tudományos kutatások rávilágítottak, hogy a férfi szervezet egészségét helyreállítva a megfelelő vitaminok, ásványi anyagok pótlásával, nagy előrelépést tehetünk az egészséges spermiumok termelődéséhez nem szervi eredetű meddőségi probléma esetén. A FERULANT összetételét a legújabb tudományos eredmények alapján dolgozták ki és szabadalmaztatták az Egyesült Államokban, ahol már 10 éve sikeresen alkalmazzák. Magyarországon és Európában a Pharmaforte cég forgalmazza.A FERULANT kapszula a Stanford University (USA) Orvosi Fakultásán végzett klinikai vizsgálatokban
  • 51%-kal növelte a spermiumok számát,
  • 37%-kal fokozta spontán mozgékonyságukat (energiájukat),
  • 62%-kal  javította a spermiumok linearitását 3 hónap alatt,
  • megtermékenyítést eredményezett a párok 30%-ánál az eltelt időn belül.
Az eredmény kiválónak mondható, tekintettel arra, hogy a vizsgálatban részt vett pároknál a meddőség esete 50%-ban a női partnernél is fennállt (ők a női készítményt kapták). Hogyan hatnak a FERULANT összetevői?Legfontosabb összetevője a Kínai angyalgyökér (Angelica sinensis) kivonata.
  • a hormonrendszer harmonizálására ajánlják
Vitaminok (C-, B6-vitamin, folsav/B11-, B12-, E-vitamin)Ásványi anyagok (cink, szelén), zöldtea-kivonat és L-karnitin
  • vérkeringés fokozása a férfi reprodukciós szervekben, ami az egészséges spermiumtermelődés alapfeltétele,
  • a cink és a folsav együttes adagolása elősegíti a spermiumok hosszabb életképességét,
  • az L-karnitin kedvezően befolyásolja a spermaszámot, koncentrációt és minőséget,
  • a B12 vitamin a sejtérés, fejlődés alapfeltétele.
Kutatások szerint B12 vitaminhiány esetén a spermiumok száma és mozgékonysága jelentősen csökken. A FERULANT recept nélkül, egészségkártyára is kapható gyógyszernek nem minősülő,gyógyhatású készítmény a megtermékenyítő képesség támogatására. Valamennyi gyógyszertárban és bioboltban megvásárolható, megrendelhető.  
Összetevők 3 kapszulában (napi adag):B6-vitamin: 3 mg B12- vitamin: 0.009 mg C-vitamin: 180 mg E-vitamin: 184.8 mg Folsav: 0.60 mg Cink: 22.5 mg Szelén: 0.105 mg Proprietary blend*: 1350 mg*Angyalgyökér kivonat, Ferulsav, L-karnitin, Zöld tea kivonat Fontos figyelmeztetések, hasznos tudnivalók: A kúra alatt javasolt a megfelelő életmód és táplálkozás betartása, mivel ez jelentős hatással van megtermékenyítő képességre (drog, alkohol mellőzése). A készítmény Angelica sinensis (angyalgyökér) komponense fokozhatja a fény iránti érzékenységet, különösen a világos bőrű személyeknél. A fényre érzékeny személyek kerüljék a hosszas tartózkodást napon és a szolárium használatát. A készítmény hatóanyagaival illetve segédanyagaival szembeni túlérzékenység esetén a készítményt nem szabad alkalmazni.Ne szedje, ha vérzési rendellenességben szenved, ha véralvadásgátlót szed! Ne szedje együtt clomifen-nel (pl. Clostylbegyt tablettával) és más hormon tartalmú készítménnyel!

OVANT

Segítség nőknek.
Babacsalogató